پاکسازی پوست با میکرونیدلینگ

پاکسازی پوست با میکرونیدلینگ در کلینیک تیارا طب


میکرونیدلینگ روشی است که ساختار آسیب دیده پوست را از طریق مکانیکال با ایجاد زخم ها و حفره های بسیار ریز روی سطح پوست ترمیم میکند. این روش باعث می شود پوست به صورت طبیعی کلاژن سازی کند و برخی مشکلات پوستی با افزایش جریان خون و کلاژن سازی، بازسازی شود.

با استفاده از سوزن های بسیار ریز در طی این فرآیند چند میلیون میکرو کانال در اپیدرم و درم ایجاد می شود. همین امر موجب ایجاد سلول های جدید در سطح پوست شما شده و باعث جوانسازی و یکدستی پوست می شود.

این روش از ۵۰ سال پیش تا کنون استفاده می شود و به مرور در حال تکامل با دستگاهای مدرن و ترکیب روش های دیگر است. طرفداران میکرونیدلینگ می گویند که این روش برای مواردی همچون چین و چروک، لک و افتادگی پوست، جای زخم، خراش و چربی زیرپوست است.

درحالی که به نظر می رسد که فرآیند میکرونیدلینگ مانند تتو کردن دردناک است. باید گفت افرادی که این عمل را انجام می دهند براین باور هستند که این روش دردی ندارد. پس نگران نباشید چون در این فرآیند صرفا سطح پوست درگیر است و باعث کلاژن سازی فوق العاده می شود.

حال میخواهیم میکرونیدلینگ را مورد بررسی قرار دهیم :

مزایا و کاربرد میکرونیدلینگ

  • برای انواع تایپ های پوست قابل انجام است
  • ازبین برنده آکنه و جای جوش
  • جوانسازی و رفع چین و چروک
  • ازبین برنده ترک های پوستی ناشی از حاملگی و چاقی یا لاغری
  • جای زخم و سوختگی

حال سوال مطرح می شود که آیا میکرونیدلینگ بهت است یا مزوتراپی؟ در جواب باید گفت که هرکدام کارایی خودش را دارد و به تشخیص پزشک روش مناسب شما باید انجام شود.

فرآیند میکرونیدلینگ از ابتدا تا انتها 

در ابتدا متخصص کرم بی حس کننده (زایلاپی یا هر پماد حاوی ترکیبات لیدوکایین) بر روی پوست قرار می دهد و بعد از گذشت ۱۵ دقیقه سطح پوست کاملا بی حس می گردد. سپس درمارولر را با تنظیمات مشخص؛ نیدل ها به آرامی بر سطح پوست در جهات مختلف به حرکت در می آورد. تا حفره های بسیار ریز در سطح پوست ایجاد شود.
کل این فرآیند بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به طول می انجامد و در ظاهر برخورد سوزن های ریز با سطح پوست دردناک است. اما شما هیچ دردی را متوجه نمی شوید. به دلیل تحریک پوست تا ۲ روز شاهد التهاب و قرمزی سطح پوست هستید اما به محض کاهش التهاب و شروع بهبود شما پوستی درخشان و نرم خواهید داشت.

پاکسازی پوست با میکرونیدلینگ

آیا میکرونیدلینگ خطراتی را هم به دنبال دارد؟

۱- عفونت

یکی از مواردی که به هیچ وجه نباید از این روش استفاده کرد. زمانی است که روی پوست خود جوش ها و آکنه های فعال داشته باشید زیرا این کار باعث افزایش التهاب و غفونت پوست شما می شود. پس اگر جوش های فعال دارید ابتدا صبر کنید تا از بین برود بعد اقدام کنید. درنهایت نباید روی سطوح ملتهب پوست این روش استفاده شود.

۲- واکنش پوستی

کارشناسان و پزشکان معتقد هستند که این فرآیند نباید روی پوستی که متورم هست یا دارای اگزما می باشد انجام شود. از آنجایی که میکرونیدلینگ می تواند مواد محافظتی پوست شما را بهتر و عمیق تر جذب کند؛ احتمالا نسبت به ترکیبات مختلف حساس باشد و سوزش به همراه داشته باشد. برای جلوگیری از به وجود آمدن مسائل مشابه بهتر است در ابتدا منطقه ای از صورت را تست کنید. سپس اگر حساسیتی ایجاد نشد برای تکمیل فرآیند اقدام نمایید.

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها